Desfundare tevi sector 5

Desfundare tevi / conducte sector 5

Tevile sau conductele de scurgere se blocheaza cel mai frecvent din cauza depunerilor de grasime, sapun, deseuri alimentare, par sau diverse obiecte care nu se pot dizolva in apa. Exista solutii chimice solubile in apa care dizolva murdaria si curata scurgerea, insa acestea sunt eficiente doar in intretinerea conductelor. Atunci cand scurgerea este deja blocata, folosirea substantelor chimice nu este recomandata şi poate deveni un pericol. In astfel de situatii este indicat sa apelati la un instalator desfundari tevi profesionist.

Realizam lucrari de desfundare a tevilor si conductelor din componenta instalatiilor sanitare fie ca este vorba de blocuri, case, vile, hale sau zone industriale in sector 1 Bucuresti.

Echipa noastra foloseste pentru desfundare tevi si conducte utilaje profesionale si va ofera servicii de calitate pentru un mediu de lucru curat si sanatos. Desfundarea tevilor si conductelor se efectueaza fie folosind un sarpe pentru desfundare - spirala din otel antrenata de un aparat special, fie cu ajutorul unui dispozitiv cu apa care are o presiunea de curatare ce poate aunge la 180 bari.

Alege profesionistii in desfundari: e bine sa stii ca dispozitivele utilizate trebuie sa aibe lungimea si diametrul potrivit, in caz contrar exista riscul dislocarii instalatiei si aparitia unor probleme ulterioare cum ar fi inundatiile.

Executam urmatoarele lucrari de desfundare tevi sau conducte:

  • desfundare tevi de scurgere din baie sau bucatarie
  • desfundare sifoane de scurgere sau racorduri de evacuare
  • desfundare sifoane de pardoseala
  • desfundare sisteme de sifonare montate pe coloana de scurgere

Asiguram interventii pentru desfundare tevi sau conducte atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Bucuresti sector 5 in zonele Cotroceni,13 Septembrie, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova, Salaj, Panduri, George Cosbuc, Pieptanari.