Desfundarea mecanizata

Te-ai saturat sa te confrunti mereu cu probleme legate de infundarea tevilor? Arunci in fiecare luna banii pe produse de desfundat? Noi iti oferim cea mai buna solutie….desfundarea mecanizata.

Resturile de mizerie sau grasimea se depun pe tevi motiv pentru care apar blocajele. Este enervant sa te lovesti mereu de aceeasi problema si sa constati ca celelalte solutii nu sunt 100% eficiente. Poate solutiile de desfundat merg pe moment, dar tevile nu sunt desfundate in intregime, motiv pentru care la diferite perioade de timp, vei avea iar probleme.

Asa cum am spus mai sus, pe piata a aparut un nou timp de echipamente care vin in ajutorul tau. Desfundarea mecanizata este ideala pentru desfundarea lavoarelor, toaletelor, tevilor de scurgere în perete si pardoseala, sisteme de scurgere pluviale. Este o solutie care te scapa din situatii dificile cand toate celelalte variante au esuat. Desfundarea mecanizata te poate ajuta in urmatoarele situatii:

  • Desfunda WC
  • Desfunda cada
  • Desfunda coloanele de canalizare

Chiar daca pare o solutie extrema, trebuie sa intelegi ca sunt situatii cand nu poti desfunda tevile doar cu obisnuitele produse din comert. Atunci cand tevile sunt infundate foarte grav, doar ajutorul unui instalator te poate ajuta.

Pentru o astfel de solutie trebuie sa apelezi la ajutorul unor specialisti. Raportul calitate-pret inclina in avantajul tau asa ca suna cu incredere atunci cand mai ai probleme de genul acesta.

ContactDesfundare Canalizare Tevi

Contact

Informatii

Servicii profesioniste de desfundare tevi si canalizare. Desfundare coloana apa, desfundare WC, desfundare chiuveta, desfundare canalizare.

Ruady Service SRL persoana de contact: Adrian Rusu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

Vezi pe harta