Desfundari canalizare

Se intampla ca tevile sa se infunde din cauza rezidurilor care se depun. Este o situatie neplacuta, mai ales cand realizezi ca apa nu se mai scurge sau mai rau da pe afara.

Cu siguranta toata lumea stie de faimoasele produse pe care le gasim in toate magazinele si care au rolul de a desfunda orice canalizare. Dar in functie de cat de grava este situatia, e posibil ca aceste produse sa nu functioneze.

Ce poti face intr-o astfel de situatie?

Tot ce-ti mai ramane este sa apelezi la ajutorul unui specialist. Te va costa putin mai mult, dar este singura solutie.

Acesta are toate ustensilele necesare pentru a remedia situatiile complicate. Instalatorul poate folosi diferite tehnici:

  • Sarpele electric- operatiunea se realizeaza foarte repede
  • Apa cu presiune- acest procedeu foloseste o presiune foarte mare care are rolul de a indeparta toate rezidurile de pe tevi. Tinand cont ca se foloseste apa, tevile vor fi curatate 100%.
  • Desfundarea mecanizata-se foloseste un dispozitiv care impinge mizeria pe teava.

Indiferent de procedeul folosit, un instalator va reusi sa desfunde tevile intr-un timp relative scurt si te scuti de bataile inutile de cap. Apeleaza cu incredere la ajutor specializat atunci cand se infunda canalizarea.

Trebuie sa stii ca preturile difera in functie de cat de serioasa este problema ta.

ContactDesfundare Canalizare Tevi

Contact

Informatii

Servicii profesioniste de desfundare tevi si canalizare. Desfundare coloana apa, desfundare WC, desfundare chiuveta, desfundare canalizare.

Ruady Service SRL persoana de contact: Adrian Rusu

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974760, 0726 178 381

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

Vezi pe harta