Intretinerea coloanei de canalizare

Preintampina infundarea conductelor prin intretinerea coloanei de canalizare

Ai nevoie de un specialist care sa se ocupe de intretinere coloanelor de canalizare pentru ca vrei sa preintampini problemele din trecut sau pur si simplu vrei sa faci o spalare a conductelor de canalizare?

Cauta un specialist care sa iti ofere solutii optime pentru intretinerea coloanelor de canalizare si pastrarea acestora, in conditii perfecte de functionare. Astfel, cu ajutorul intretinerii si asigurarii unei mentenante periodice a coloanei de canalizare, fara sa fie nevoie de interventii in situatii critice, vei putea preintampina problema mirosurilor neplacute, a depunerilor si a infundarii coloanei de canalizare si implicit neplaceri cauzare de refularea apei.

O firma specializata, dotata corespunzator va interveni prompt, de fiecare data, pentru intretinerea canalizarii in locuinte de bloc, case ori cladiri industriale, periodic, la o anumita data stabilita anterior.

Astfel, pe langa robotii, special creati pentru intretinerea si desfundarea coloanei de canalizare, se poate interveni cu un echipament special pentru curatarea si spalarea coloanelor menajere si pluviale ori curatarea si spalarea conductelor.

Intretinerea coloanei de canalizare realizata de un personal specializat, consta in:

- Spalare de coloane menajere

- Curatare de coloane pluviale

- Curatarea de conducte, intrebuintari multiple

- Spalarea rezervoarelor, stocarea ape sau alte lichide

Robotul de curatat cu presiune cu apa, folosit pentru intretinerea sau desfundarea coloanei de canalizare, este un dispozitiv special, care spala cu o presiune destul de mare, de 180 de bari, fara a provoca pagube asupra materialului din care este compus obiectul curatat. Acest robot, special conceput pentru intretinerea si mai ales desfundarea coloanei de canalizare poate fi folosit la spalarea coloanelor dar si a rezervoarelor ori curatarea jgheaburilor.

Daca incheiati un contract pentru servicii de intretinere periodica a coloanei de canalizare, beneficiati si de discount-uri pe masura si conditii de plata avantajoase.

Astfel puteti beneficia si de urmatoarele servicii periodice, de calitate:

- Lucrari de interventii la coloanele de apa calda si apa rece

- Lucrari de racordare la coloanele principale

- Montaj robineti de trecere, robineti coltari de legatura

- Montaj lavoare, toalete si bide-uri

- Verificarea sifoanelor din pardoseala

- Reabilitarea bransamentelor sau verificarea acestora

- Reparatii capitale si de intretinere

- Schimbari vane si robineti de trecere

- Schimbari coloane primare si secundare, dar si alte lucrari cu scop preventiv pentru intretinerea coloanei de canalizare.

In plus, in baza unui contract, se ofera servicii de intretinerea a coloanei cat si a intregii retele de canalizare prin desfundarea, curatarea si spalarea periodica a acesteia, la preturi accesibile. De asemenea, in unele situatii se folosesc inclusiv autospeciale dotate cu pompe, de inalta presiune pentru desfundare de coloane sau canalizare mecanizata ori se ofera servicii profesionale de vidanjare cu masini vidanjoare.

Un personal cu experienta in domeniu va executa lucrari profesionale de intretinere a coloanei de canalizare, oferind garantia si calitatea serviciilor, cat si in ceea ce priveste calitatea si termenele de executie a lucrarilor. Apeland la o firma specializata, dotata cu echipamente moderne, vei scapa de mirosuri neplacute in casa sau alte probleme, create de infundarea coloanei de canalizare, la preturi rezonabile.